Emosi

Emosi By Norhayati Berahim, Emosi Usah ditanya pada sebuah kelukaan kelak parutnya akan kembali berdarah Biarlah kemaafan ini menjadi dendam yang terindah
  • Title: Emosi
  • Author: Norhayati Berahim
  • ISBN: 9789838933650
  • Page: 396
  • Format: Paperback
  • Emosi By Norhayati Berahim, Usah ditanya pada sebuah kelukaan, kelak parutnya akan kembali berdarah Biarlah kemaafan ini menjadi dendam yang terindah.
    Emosi By Norhayati Berahim,
    • READ KINDLE ï Emosi - by Norhayati Berahim
      396 Norhayati Berahim
    • thumbnail Title: READ KINDLE ï Emosi - by Norhayati Berahim
      Posted by:Norhayati Berahim
      Published :2020-04-07T10:14:52+00:00

    About "Norhayati Berahim"

    1. Norhayati Berahim

      Novelist prolific writing since the age of 17, up to now has produced over 40 novels.

    764 thoughts on “Emosi”

    1. Aku memang pantang dan EMOSI dengan buku2 NB terutamanya keluaran Creative Enterprise yang isi dalamnya dah kuning i Automatik aku akan melekat ngan naskah2 sebegini 23 hari Payah nak letak balik ooooii Tanpa sedar naskah2 ini akan memotong Que novel2 lain Confirm carta perbatuan di GR akan menjeritiii Aku tak kisah se simple mana kisahnya mcm yang aku selalu bebelkan setiap masa setiap ketika LESS IS MORE inilah contohnya iv Aku tak heran biarpun hanya secubit sahaja gula untuk cerita Azali n A [...]


    2. Kisah mengenai Alia Lia merupakan anak yatim yang bahagia hidup bersama datuk dan neneknya di kampung walaupun terpaksa berkorban akan cita2nya kerana ingin menjaga datuk dan neneknya.Kemunculan Azali Zali yang juga merupakan sepupunya membuatkan Lia merungkai kembali dendam lama Rupanya 20 tahun lalu, Lia pernah didera mental dan fizikal oleh ayah Zali termasuk jugak Zali yang menyokong tindakan ayahnya Tapi nasib baik ia berlaku tidak lama, selepas keluarga Zali berhijrah ke London, Lia diberi [...]


    3. Alia memendam dendam dengan Azali serta keluarganya sejak dari kecil lagi Ada beberapa parut di dahi dan tangan untuk mengingatkan dirinya tentang penderaan mereka terhadap dirinya Setelah dewasa, Azali pulang ke kampung dan menetap dengan datuk dan neneknya Ibu bapanya telah lama meninggal dunia Alia rasa tersisih dan berkecil hati dengan datuk dan neneknya Dia rasakan mereka lebih sayangkan Azali Alia rasakan pengorbanannya untuk mereka sia sia sahaja Lama Azali cuba memujuk dan meminta maaf d [...]


    Leave a Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *